The Game Awards 2022

The Game Awards lokker med flere spillavsløringer natt til fredag

Star Wars Jedi: Survivor, Baldur's Gate 3 og Tekken 8 er allerede bekreftet.

TheGameAwards

Årets utgave av The Game Awards holdes natt til fredag 9. desember. Teppet går opp klokka 01:30 norsk tid, og ved siden av prisutdelinger lokker sjefsarrangør Geoff Keighley som vanlig med nyheter og avsløringer fra kommende spill.

Mye av programmet er fortsatt hemmeligholdt, men enkelte utviklere har de siste dagene bekreftet hva de planlegger å dele fra showet. Blant disse er Bandai Namco, som lover en ny kikk på slåssespillet Tekken 8.

Artikkelen fortsetter under Twitter-meldingen.

EA og Respawn planlegger å vise spilling fra Star Wars Jedi: Survivor. Oppfølgeren til Jedi: Fallen Order skal etter planen lanseres til neste år, og basert på spillets Steam-oppføring – som siden er redigert – kan det se ut til at slippdatoen blir 15. mars.

Baldur's Gate 3 blir også å se, forteller utvikler Larian. Rollespillet har vært i early access i over to år, og kanskje får vi vite nøyaktig når fullversjonen lanseres til neste år.

Ellers varsler Keighley den faste bølingen med kjendisopptredener. Blant annet kommer Pedro Pascal og Bella Ramsey, som kanskje har med seg en ny trailer for TV-serien basert på The Last of Us.

Du kan følge The Game Awards på «alle plattformer», melder Keighley, inkludert YouTube, Twitch, Twitter og Facebook Live. Gamer.no er på plass (digitalt) for å dekke festlighetene, med nyhetsoppdateringer utover natta.

LES OGSÅ: The Last of Us-trailer viser mye mer av hva vi kan forvente fra TV-serien »

Siste fra forsiden