The Godfather II er ferdigutviklet

Etter mange utsettelser har EA bekreftet at spillet nå er ferdigutviklet og skal slippes i april.

EA annonserte nylig at det neste bidraget til Gudfaren-serien er ferdigutviklet. Spillet var i utgangspunktet planlagt for å slippes i mars, deretter flyttet fremover til februar, men skal nå treffe butikkhyllene i april, henholdsvis 7. april i USA og den 10. april i Europa. Årsaken for utsettelsene var angivelig at EA skulle ha mer tid til markedsføring av spillet.

Illustrasjonsbilde av "Don's view"

The Godfather II vil utspille seg rett før den cubanske revolusjonen bryter løs, hvor du tar rollen som "the Don". Her får du prøve deg som organisert kriminell på 1960-tallet, hvor du må samle trådene i New York, Florida og Cuba etter noen uheldige hendelser.

The Godfather II kommer med mange nye egenskaper som bryter litt med konvensjonene fra det forrige spillet. Et element det blir lagt mye vekt på er "the Don's View", som gir deg et strategisk overblikk over alle territoriene eid av deg og dine rivaler. Det blir også en flerspillerdel med opptil 16 spillere som har fått litt vekslende tilbakemeldinger fra andre spillmedier.

Slik det ser ut blir The Godfather II et veldig åpent spill med mange interessante elementer og muligheter til å lage din egen historie som "the Don". I grunn er spillet et tredjepersons skytespill, men du må også investere i familien din, ta deg av forhandlinger og korrupsjon – noe som gir det hele et mer strategisk preg. Hvorvidt det vil fungere får vi vite den 10. april når spillet slippes til PS3, X360 og PC.

(Kilde: CVG)

Siste fra forsiden