The Great Cow Race går av stabelen i april

Telltale Games har kunngjort at de vil lansere den neste episoden av Bone i april. Her får tegneserieheltene være med på det store kuveddeløpet.

The Great Cow Race er del to av Bone-sagaen, en serie med episodebaserte eventyrspill basert på Jeff Smith sin kritikerroste tegneserie Bone. Det første spillet, som kom sent i fjor, fulgte de tre Bone-fetterne, som etter å ha blitt jaget ut av hjembyen sin måtte finne seg til rette i et nytt og spennende land.

Dessverre trues både de og resten av landets innbyggere av en skjult fare, og i løpet av sagaen vil Bone-fetterne etter hvert spille en viktig rolle i kampen om landets fremtid. I The Great Cow Race fortsetter ondskapens styrker å drive sitt virke i fjellene, mens hele dalen fokuserer på Det store kuveddeløpet, hvor Gran'Ma Ben skal delta.

The Great Cow Race skal lanseres over Telltale sitt distribusjonssystem (Telltale Now) i april. Telltale-sjefen Dan Connors forteller at de har lyttet til kritikerne av den første Bone-episoden, Out from Boneville, og at The Great Cow Race vil komme med en rekke forbedringer, blant annet i forhold til hvordan minispillene fungerer og hvor lang tid det vil ta å spille gjennom episoden.

Som vanlig vil Telltale lansere en spillbar demo (hvor du kan spille i 30 minutter gratis) samtidig med lanseringen, og om du foretrekker å få spillene dine i ordentlig eske (med ekstrainnhold i pakken), kan du kjøpe en CD-versjon direkte fra utviklerne. Mer informasjon om The Great Cow Race kan du få på det offisielle nettstedet.

Siste fra forsiden