The Great Cow Race ute nå

Bone Act 2: The Great Cow Race er nå i salg hos Telltale Games, og om du har lyst til å teste spillet kan du laste ned en demo.

The Great Cow Race er del to av Bone-sagaen, en serie med episodebaserte eventyrspill basert på Jeff Smith sin kritikerroste tegneserie Bone. Det første spillet, som kom sent i fjor, fulgte de tre Bone-fetterne, som etter å ha blitt jaget ut av hjembyen sin måtte finne seg til rette i et nytt og spennende land.

Dessverre trues både de og resten av landets innbyggere av en skjult fare, og i løpet av sagaen vil Bone-fetterne etter hvert spille en viktig rolle i kampen om landets fremtid. I The Great Cow Race fortsetter ondskapens styrker å drive sitt virke i fjellene, mens hele dalen fokuserer på Det store kuveddeløpet, hvor Gran'Ma Ben skal delta. I tillegg klekker Phoney Bone ut en plan for å tjene penger på konkurransen.

Nå er spillet lansert, og i den forbindelse har Telltale Games lansert en demo. Denne er tidsbegrenset, men til gjengjeld inneholder den hele spillet, så hvis du liker det du ser, kan du låse opp resten av innholdet ved å kjøpe lisenskode over nettet. Spillet kan også kjøpes på CD (direkte fra Telltale), og det er også lansert et tilbud for de som ikke har det forrige Bone-spillet, slik at de raskt kan skaffe begge episodene.

For informasjon om The Great Cow Race, samt de nødvendige demolenkene, kan du besøke spillets offisielle nettsted.

Siste fra forsiden