The I of the Dragon

Det er bred enighet i lærde miljøer om at drager er kule, noe som lover godt for spillet The I of the Dragon, hvor du kontrollerer en ordentlig, ildsprutende drage.

The I of the Dragon foregår i en magisk fantasiverden som trues av den onde Skarborr. Når du starter spillet kan du velge mellom tre dragekarakterer, og hver av disse har sine egne styrker og svakheter. I begynnelsen er dragen din uerfaren og svak, men etter som du spiller vil du utvikle dragens egenskaper slik du selv ønsker.

Kamp spiller en viktig rolle i spillet, men i tillegg må du bygge, utvikle og forsvare byer og baser for å sikre at de gode kreftene seirer i kampen mot ondskapens representanter. Spillet inneholder 12 store og varierte territorier å kjempe på, og hvert av disse er på over 10 kvadratkilometer. De som liker magiske formularer vil heller ikke bli skuffet, da spillet inneholder over 60 slike.

Grafikkmotoren lover spektakulære detaljer og spesialeffekter, og dessuten skal den være svært skalerbar, slik at selv de med litt slitne systemer skal få en jevn og god spillopplevelse selv med tusenvis av objekter på skjermen samtidig. Den beste måten å finne ut hvordan grafikken kommer til å arte seg er å laste ned den nyeste videoen, som inneholder over ett minutt med film fra spillet.

Videoen er på 18 MB. Du kan laste den ned herfra:

Siste fra forsiden