The International 2019

The International til Sverige i 2020

OG vant helgens finale og ble første lag til å vinne turneringen to ganger.

Introduksjonsvideoen til neste års The International.

I helgen ble The International 2019 avsluttet med en heidundrende finale mellom regjerende seriemester OG og Team Liquid. Kampen startet jevnt, med en nesten én time lang kamp i første runde, som Team Liquid til slutt vant. De neste tre rundene ble egentlig aldri jevne, og OG viste verden hvorfor de er verdens beste Dota 2-lag ved å vinne ganske enkelt på rundt en halvtime i alle tre kampene.

LES OGSÅ: – Skulle helst sett at norske medier var på plass

OG stakk dermed av med førstepremien på omlag 140 millioner kroner, og kan smile hele veien til banken. Danske Johan «N0tail» Sundstein som spiller for OG uttalte følgende etter seieren på Twitter.

The International til Stockholm

Under finaledagen annonserte også Valve at The International kommer til Sverige i 2020. Den enorme turneringen tok endelig steget ut av USA i årets utgave, og tar like gjerne steget til Europa og Stockholm neste år. Dette er første gangen The International er i Europa siden den aller første utgaven som ble arrangert i Köln, Tyskland.

Norske Tommy «Taiga» Le og laget hans Alliance røk tidlig ut av turneringen som første lag i sluttspillet. Nordmannen uttalte likevel søndag ettermiddag at han var fornøyd med deltakelsen.

Siste fra forsiden