The Matrix Online forsinket

Warner Bros. Interactive har fortalt at The Matrix Online er blitt ytterligere forsinket, og vil lanseres til våren.

The Matrix Online skulle egentlig bli lansert i januar, men nå har Warner Bros. Interactive besluttet å utsette lanseringen til våren. I følge utviklerne i Monolith (som eies av Warner Bros. Interactive) betyr ikke dette at spillet har noen store problemer på det nåværende tidspunktet, og de insisterer på at det omtrent ferdig og i fungerende stand. Det de vil bruke den ekstra utviklingstiden til er i hovedsak å gjøre spillopplevelsen dypere og skape mer innhold for spillerne.

Betatestingen som foregår nå vil bli utvidet, slik at nye testere får prøve spillet før lanseringen. De eksisterende testerne får naturligvis også fortsette i noen måneder til. Warner Bros. Interactive har tidligere kommet med krasse uttalelser om kvaliteten på filmlisenser, og derfor er det naturlig at de gjør det de kan for å hindre at The Matrix Online blir et nytt Enter the Matrix.

The Matrix Online skal gis ut av Sega. Den nye lanseringsdatoen er satt til "våren 2005", som betyr en gang mellom mars og mai. Vi er tilbake med mer informasjon så snart vi får en endelig europeisk utgivelsesdato å forholde oss til.

Siste fra forsiden