The Rock røper Spy Hunter 3-info

Den amerikanske skuespilleren The Rock har røpet de første detaljene om Spy Hunter 3, fra Midway.

Det er egentlig lenge siden vi fant ut at Midway jobbet med et tredje spill i Spy Hunter-serien deres, men nå har den amerikanske skuespilleren (og tidligere WWE-stjernen) The Rock røpet noen detaljer om spillet i et intervju med MTV News.

The Rock, som er mest kjent i gamer-miljøer for sin prominente rolle i den kommende Doom-filmen, har nemlig fått rollen som spionjegeren selv i Midway-spillet Spy Hunter 3. De forrige spillene i serien har vært relativt enkle, og latt deg kjøre en tungt bevæpnet bil gjennom en serie lineære baner, men skal vi tro The Rock, kommer det tredje spillet til å forandre på oppskriften.

Han forteller nemlig at det kuleste med Spy Hunter 3 er at du får forlate bilen på jakt etter skurker, som du så må drepe. Om dette kun foregår ved forhåndsbestemte anledninger, eller om du får gå ut av bilen når du vil (i GTA-stil) vet vi ikke, men vi tipper nok at det er det førstnevnte som er tilfellet.

The Rock spiller også i en kommende Spy Hunter-film, hvor John Woo står for regien. Forrige gang Midway snakket om Spy Hunter 3 fortalte de at både filmen og spillet var ventet ute denne sommeren, men nå er filmen utsatt til 2007. Spillet kommer imidlertid fortsatt til denne konsollgenerasjonen, og så det er nok ikke lenge før Midway kommer med en offisiell kunngjøring.

Siste fra forsiden