The Seacliff Tragedy

Utforsk en hjemsøkt fornøyelsespark i det nyeste overnaturlige eventyret med Delaware St. John.

Delaware St. John-spillene er en serie eventyrspill produsert av Big Time Games. Spillene blander kalde grøss og mystikk med klassisk eventyrspillgameplay. The Seacliff Tragedy er det tredje spillet i serien.

I The Seacliff Tragedy må den synske detektiven Delaware St. John løse et mysterium i en stengt fornøyelsespark. Et mørkt nærvær henger over området, etter at en tragedie tok livet av over hundre mennesker. Etter hvert som Delaware utforsker stedet, finner han ut at denne ulykken bare er begynnelsen på de mørke hemmelighetene stedet har å by på.

Fornøyelsesparken voktes nemlig av demoniske vesener som kalles skyggefolk, og Delaware må, sammen med sin partner, Kelly, bekjempe disse fæle figurene. Delaware har psykiske evner som kan hjelpe ham, mens Kelly satser på høyteknologisk utstyr som kan søke etter paranormale aktiviteter det nakne øyet ikke kan se.

Demoen starter ved portene til fornøyelsesparken. Av en eller annen grunn har Delaware og Kelly bestemt seg for å undersøke stedet midt på svarteste natten, og det tar selvsagt ikke lang tid før de oppdager de første tegnene på paranormal aktivitet. Demoen er på 143 MB.

BitTorrent-teknologien gjør at filen sendes mellom lesere som har lastet den ned. Dette gir også høyest nedlastingshastighet. For å laste ned via BitTorrent trenger du en klient. Vi anbefaler ABC eller uTorrent.

Eventuelt kan du laste ned via FTP:

For å finne ut mer om Delaware St. John Vol 3: The Seacliff Tragedy, samt de to forrige spillene i serien, kan du besøke det offisielle nettstedet. De to første spillene ble forresten nylig lansert i en samlepakke.

Siste fra forsiden