The Sims på nytt beite

Det finnes snart ikke et spillmedium uten The Sims.

Det finnes kanskje hele tre stykker der ute som ikke kjenner til The Sims. Serien kan skilte med to oppfølgere til det originale The Sims fra 2000, samt et lass med ekspansjonspakker som gir deg tilgang til alt i fra IKEA-møbler til nattklubber. For dere tre som ikke vet hva The Sims er, kan vi opplyse om at det er, kort fortalt, en livssimulator. Du tar kontroll over en eller flere digitale figurer og styrer dem i sin hverdag. Høres det kjedelig ut?

Det er solgt 125 millioner kopier til PC alene! Det levner derfor liten tvil at serien har vært en suksess uten like – og nå loves vi mer.

Helmaks

Fra høsten av kan du endelig ta kontroll over din digitale familie mens du sitter og slapper av i sofakroken. The Sims 3 lander nemlig på Wii, PS3 og Xbox 360, samt Nintendos lille håndholdte.

Les også: The Sims kunngjøres snart

- Vi gir ut det beste Sims-spillet på konsoll og håndholdt til dags dato, og vi er veldig ivrig etter å gi spillerne en unik opplevelse på den plattformen de måtte ønske, sier Sam Player – sjefsprodusent hos EA.

Nytt i denne versjonen av The Sims 3, er karma-krefter. Disse kan brukes på simmene for umiddelbar belønning – som flaks og skjønnhet. Eller du kan spille djevelen og forbanne dem med en ”epic fail”.

Les også: The Sims 3 forsinket?

Sosialt

The Sims 3 vil også være tett integrert mot PSN og Live. Det betyr at spillerne kan dele opplevelsen sin med andre, og laste ned andres kreasjoner.

Som om ikke det er nok, og noen vil sikkert si at det er det, så vil du også kunne dele dine triumfer og fiaskoer direkte til Facebook.

Nintendo med litt ekstra

Nintendos versjoner vil inneha noen små forskjeller fra de andre versjonene. De som eier en Wii kan se frem til en ny strand-by med helt nye innbyggere. Her kan du og dine venner konkurrere i et nytt Livsøyeblikk-spill, samt delta på oppdrag som spillet sender deg ut på.

Les også: Anmeldelse av The Sims 3

Les også
Anmeldelse: The Sims 3

Om du er heller av den mobile typen, og ønsker The Sims til DS, vil du få muligheten til tegne alt fra vegger og gulv, til dekor, teksturer og mye mer med pennen din. DS-versjonen vil også komme med historiemodus som geleider deg gjennom livets oppturer og nedturer.

The Sims 3 til konsoller vil komme en gang i løpet av høsten i år.

Kilde: Pressemelding

Siste fra forsiden