The Stalin Subway forsinkes

Buka Entertainment har fortalt at de har blitt nødt til å utsette det lovende førstepersons-skytespillet The Stalin Subway til andre kvartal i år.

The Stalin Subway foregår i Moskva i 1952, og Sovjetunionen er fortsatt under Josef Stalin sitt skrekkregime. Den knallharde diktatoren var ansvarlig for drap på millioner av Sovjetunionens innbyggere, og straffen for å være i opposisjon var stort sett et lengre opphold i en arbeidsleir i Sibir, som vanligvis endte med døden.

Når spillet starter er Stalin 72 år gammel, men har fremdeles evnen til å spre frykt hos sine underordnede og Sovjetunionens innbyggere. Nå er det et komplott på gang for å fjerne den aldrende generalsekretæren, og planen er å bruke et kraftig hemmelig våpen under Bolsjevikpartiets årsmøte.

Du får rollen som KGB-agenten Gleb Suvorov, og må hindre detonasjonen av det kraftige våpenet og sørge for at ingen uskyldige liv går tapt. Spillet foregår på en rekke kjente steder, som Kremlin, det statlige universitetet i Moskva og naturligvis den hemmelige undergrunnsbanen det tar navnet sitt fra.

At The Stalin Subway har blitt utsatt til andre kvartal i år kommer ikke som den helt store bomben, med tanke på at vi ikke har hørt noe særlig fra spillet i det siste, og at det ikke ser ut til at Buka har funnet noen utgiver for det vestlige markedet enda. Buka har, så vidt vi kjenner til, ikke gitt noen grunn for utsettelsen.

For mer informasjon om dette spillet kan du sjekke produktsiden vår, hvor vi blant annet har et intervju med produsenten.

Siste fra forsiden