The Warriors får PSP-versjon

Spillmatiseringen av The Warriors fikk en relativt god mottakelse på PS2 og Xbox, og nå kommer spillet til PSP.

Syttitallsfilmen The Warriors viser hvor kjip verden var før vi fikk spillemaskiner og hjemmedatamaskiner som gav ungdommen en mulighet til å ta ut aggresjonen sin på virtuelle fantasifigurer i stedet for den virkelige verden. Her følger vi gjengen The Warriors, som blir anklaget for å ha drept en storkar i New Yorks gjengmiljø, og som må prøve å komme seg trygt tilbake til sitt eget territorium mens de jages av hevntørste ungdomskriminelle.

Da The Warriors kom ut til PS2 og Xbox for en tid tilbake, fikk det en relativt god mottakelse, selv om det ikke ble noen direkte braksuksess. Nå kommer spillet til PSP, og den nye versjonen er under utvikling hos Rockstar Leeds og Rockstar Toronto. Spillet skal etter planen komme i salg før jul, så det er med andre ord ikke lenge til vi får se hvor vellykket denne PSP-versjonen blir.

Pressemeldingen fra Rockstar Games forteller veldig lite om den nye versjonen, og vi vet ikke hvor mange likheter den får med den allerede utgitte versjonen. Rockstar forteller imidlertid at PSP-systemet tillater dem å levere spillopplevelsen på en helt ny måte, samtidig som de holder seg trofaste i forhold til kildematerialet og opprettholder den høye standarden til storkonsollversjonene.

Siste fra forsiden