The Witcher 3 - Nintendo Switch

The Witcher 3 på Switch sikter mot 540p-oppløsning i håndholdt modus og 720p i dokken

Trenger 32 GB med plass.

Tirsdag kunne Nintendo og CD Projekt RED avsløre at The Witcher 3 kommer til Switch senere i år. I kjølvannet av kunngjøringen har mange lurt på hvordan spillet vil oppføre seg på hybridkonsollen, og nå har utvikleren delt noen ferske detaljer om spillets ytelse.

The Witcher 3 kommer til Nintendo Switch senere i år.
CD Projekt RED

Som vi kunne se fra tirsdagens Switch-trailer, er det visuelle nedskalert en god del fra både PC-versjonen og de øvrige konsollutgavene. På spørsmål fra Twitter-bruker «@eli_anci» bekreftet CD Projekt RED at de offisielle målene er 540p-oppløsning i håndholdt modus, mens i dokken skyves tallet opp til 720p.

For sistnevnte vil spillet riktignok benytte seg av såkalt dynamisk oppløsning. Det betyr at bildekvaliteten kan dale noe i situasjoner som er spesielt krevende for Switch-skjermkortet.

Ingen krysslagring

Av andre nyheter fortalte spillets offisielle Twitter-konto at man ikke kan overføre fremdrift fra andre plattformer til Switch. For de som planlegger kjøp av doningen, ble det opplyst at The Witcher 3: Complete Edition krever omtrent 32 GB med ledig plass. Med andre ord bør du belage deg på å kjøpe et minnekort, om du ikke har et allerede.

Switch-versjonen lar deg ta med den komplette Witcher 3-opplevelsen ut på tur. Spillet inkluderer alt av nedlastbart innhold som har kommet til de øvrige versjonene, inkludert utvidelsene Hearts of Stone og Blood and Wine. Lansering er satt til en gang i 2019, men en eksakt dato er ikke fastsatt.

Vi digga The Witcher III: Wild Hunt da det først kom ut i 2015.
Les vår anmeldelse her »

Siste fra forsiden