The Witcher blir film

Handlingen skal baseres på bøkene om Geralt, ikke spillene.

CD Projekt RED

The Witcher-protagonisten Geralt of Rivia blir å se på kinolerretet en gang i 2017, melder det polske filmselskapet Platige Films. Studioet har inngått et samarbeid med The Sean Daniel Company – som blant annet har produsert The Mummy-filmene – for å for å fortelle historien om den sølvhårede helten.

Hvem som skal spille Geralt er foreløpig uvisst.

Filmen skal være basert på to av novellene skrevet av Andrzej Sapkowski, og vil introdusere oss for The Witcher-verdenen slik den presenteres i bøkene. Den har altså ikke noe med verken spillene eller CD Projekt RED å gjøre.

Planlagt serie

Etter planen vil filmen – som hittil ikke har fått et offisielt navn – være den første i en serie, og studioet nevner også en fremtidig TV-serie som vil fortsette historien.

Platige har fått med seg Oscar-nominerte Tomasz Baginski som regissør, mens Thania St. John – som har jobbet som forfatter for TV-seriene Roswell, Lois & Clark og Buffy the Vampire Slayer – skal stå for manuset.

Ingen skuespillere har så langt blitt bekreftet for prosjektet, så foreløpig kan vi bare spekulere i hvem som får æren av å spille Geralt.

Hvem håper du å se i rollen som den barske monsterjegeren?

Siste fra forsiden