The Witcher blir film
(Bilde: CD Projekt RED)

The Witcher blir film

Handlingen skal baseres på bøkene om Geralt, ikke spillene.

The Witcher-protagonisten Geralt of Rivia blir å se på kinolerretet en gang i 2017, melder det polske filmselskapet Platige Films. Studioet har inngått et samarbeid med The Sean Daniel Company – som blant annet har produsert The Mummy-filmene – for å for å fortelle historien om den sølvhårede helten.

Hvem som skal spille Geralt er foreløpig uvisst.
Hvem som skal spille Geralt er foreløpig uvisst. Bilde: Gøran Solbakken/Gamer.no

Filmen skal være basert på to av novellene skrevet av Andrzej Sapkowski, og vil introdusere oss for The Witcher-verdenen slik den presenteres i bøkene. Den har altså ikke noe med verken spillene eller CD Projekt RED å gjøre.

Planlagt serie

Etter planen vil filmen – som hittil ikke har fått et offisielt navn – være den første i en serie, og studioet nevner også en fremtidig TV-serie som vil fortsette historien.

Platige har fått med seg Oscar-nominerte Tomasz Baginski som regissør, mens Thania St. John – som har jobbet som forfatter for TV-seriene Roswell, Lois & Clark og Buffy the Vampire Slayer – skal stå for manuset.

Ingen skuespillere har så langt blitt bekreftet for prosjektet, så foreløpig kan vi bare spekulere i hvem som får æren av å spille Geralt.

Hvem håper du å se i rollen som den barske monsterjegeren?

Kommentarer (10)

Forsiden akkurat nå

Til toppen