Podkast

The Witcher-spillene er bare én av flere serier som er basert på bøker

Rad Crew tar for seg adapsjoner denne uken.

Abdulla Al Muhairi, flickr, Rad Crew

The Witcher 3 nærmer seg med stormskritt, men visste du at The Witcher-serien er basert på bøker? I ukens episode ser vi på fem spillserier som er direkte basert på litteratur og prøver å rangere dem så godt vi kan.

Andrzej Sapkowski har skrevet flere The Witcher-bøker.

I tillegg får vi besøk av Christer Breisnes Runde fra NerdCast. Han har spilt indiespillet Titan Souls, som helt tydelig appellerer til hans masochistiske side. Marie har på sin side har løst mordmysterier i Danganronpa 2: Goodbye Despair, oppfølgeren til spillet som mange likte så godt i fjor. Bare synd at det kun er tilgjengelig på PS Vita. Eller finnes det kanskje en annen lovlig måte å spille spillet på nå? Følg med i episoden.

Rad Crew, episode 15, sesong 9

Pluss: Star Wars-feber! Lytterne svarer på hva som er det beste Star Wars-spillet noensinne og vi deler ut ett eksemplar av Tie Fighter fra Gog.com.

  • (06:50 - 30:20) Topp 5 spill basert på bøker
  • (30:20 - 48:30) Nyheter
  • (48:30 - 51:06) Esport-nyheter samlet av Adrian Holm
  • (51:06 - 1:25:00) Titan Souls og Danganronpa 2: Goodbye Despair
  • (1:25:00 - slutt) Hvilket Star Wars-spill er det beste noensinne? Lytterne svarer.

Gått glipp av tidligere episoder?

Hver episode av Rad Crew kommer på torsdager og produseres i samarbeid med redaksjonen i Gamer.no. Det betyr blant annet at våre anmeldere og skribenter fra tid til annen vil dukke opp i programmet for å snakke om ferske spillopplevelser, trender eller hva vi gleder oss til. Du kan bli bedre kjent med gjengen bak Rad Crew på deres Facebook-side.

Her er de tre forrige episodene av Rad Crew:

Rad Crew, 16. april
Rad Crew, 9. april

Rad Crew, 26. mars

Hver episode er tilgjengelig gjennom iTunes-strømmen og RSS-strømmen til Rad Crew, og du kan laste den ned som MP3-fil her.

Siste fra forsiden