Theatre of War

Theatre of War, fra skaperne av IL2-Sturmovik, er endelig klart for utgivelse. Nå kan du teste demoen.

Få strategispill har tatt like lang tid å utvikle som Theatre of War. En gang i tiden var det kjent som World War 2 RTS, og skulle gis ut av Codemasters. Deretter forsvant det under radaren i en lang periode, før det overraskende nok havnet hos den amerikanske nettutgiveren Battlefront. Nå er det snart klart for lansering.

I Theatre of War får vi ta del i autentiske slag fra andre verdenskrig og kommandere hundrevis av ulike enheter i fem ulike kampanjer (USA, Storbritannia, Sovjet, Tyskland, Frankrike og Polen). Battlefront beskriver spillet som en kampsimulator i sanntid, hvor fokuset helt og holdent er på realisme, detaljer, historisk nøyaktighet og ekte taktikk fra slagmarken.

Blant de realistiske funksjonene finner vi en ekstremt nøyaktig skademodell, ødeleggbare miljøer, autentiske formasjoner og muligheten til å plukke opp våpen og ammunisjon fra falne soldater eller ta over kjøretøyene deres. Kampene foregår på dynamiske slagmarker og i alle årets fire sesonger, og for maksimal ødeleggelse kan du kalle inn luft- og artilleristøtte.

Den nylanserte demoen av Theatre of War inneholder fem øvelsesoppdrag, samt et spillbart oppdrag fra den tyske kampanjen. Dette heter The Last Frontier, og foregår på Østfronten, sent i den europeiske landkrigen. Dessuten får vi prøve en haug av spillets kjøretøy og våpen. Installasjonsfilen er på 650 MB, og mer informasjon om demoen (og spillet forøvrig) finner du på det offisielle nettstedet.

BitTorrent-teknologien gjør at filen sendes mellom lesere som har lastet den ned. Dette gir også høyest nedlastingshastighet. For å laste ned via BitTorrent trenger du en klient. Vi anbefaler ABC eller uTorrent.

Eventuelt kan du laste ned via FTP:

Siste fra forsiden