Thief 4 og Battlefield 3 på GDC

Utviklere letter i hvert fall en smule på sløret.

Vi vet spillene eksisterer og er i produksjon, men det er stort sett det hele. Nå skal det i hvert fall avsløres noen detaljer fra både Thief 4 og Battlefield 3 snart.

Messegulvet like før fjorårsmessen ble sparket i gang. (Foto: Mikael Harstad Groven/Gamer.no)

Under neste måneds Game Developers Conference i San Francisco har nemlig begge spillene fått foredrag med fokus på seg. Det skriver GameSpot.

«Stealing Sound: Generative Music in Thief» vil bli fremført av Paul Weir, som er sjef for lyden på det kommende snikespillet fra Eidos Montreal. Weir skal fortelle oss om fordelene med å bruke et dynamisk og forandelig musikksystem fremfor et forhåndsskriptet lydspor. Dette skal være en estetikk som dytter spillene ut i fra filmskyggen.

Forrige Thief, Deadly Shadows, kom ut i 2004. Derfor er det sannelig på tide med et nytt eventyr med Garret i hovedrollen.

Battlefield 3 har også fått et par foredrag, men disse virker tungt tekniske av natur. «SPU-based Deferred Shading in Battlefield 3 for Playstation 3» er for erfarne programmerere, mens «Lighting You Up in Battlefield 3» krever at tilhøreren har greie på lyssystemer og rendringsteknologi.

Nå er det slik at utviklere og utgivere gjerne har private visninger for pressen på diverse hoteller i området rundt messen. Gamer.no stiller med to mann i år også, og vi håper å grave frem så mye informasjon som mulig om kommende spill. Heng med!

GDC 2011 arrangeres fra 28. februar til 4. mars i år.

PS. Sjekk vår Spillkalender for slippdatoer. Her får du full oversikt over når dine favorittspill kommer!

Siste fra forsiden