Third Wave Games starter verdenskrig

Third Wave Games er et nytt utviklerselskap som består av veteraner fra Rare, Nintendo og Blue Tongue Software, og nå lager de et tredjepersons skytespill for PC.

Spillet heter War World, og her får du ta kontrollen over en diger kamprobot ("mech") som må kjempe mot en haug av andre roboter ved hjelp av skytevåpen og slagkraftige nærkampbevegelser. Handlingen sees fra tredjepersons synsvinkel. Spillet inneholder en rekke ulike enspillermodus, men hovedvekten ser ut til å være på onlinekamp mot roboter kontrollert av andre spillere verden over.

War World skal etter planen komme på markedet i løpet av høsten, og for øyeblikket ser det ut som Third Wave Games kun planlegger å gå for internettbasert distribusjon av spillet. Det betyr dessverre at du antakelig ikke vil finne det i butikkene, men samtidig vil det være enkelt å kjøpe og laste ned for folk med bredbånd, og prisen vil være lav (cirka 140 kroner).

Third Wave Games vil fortsette å gi ut innhold til spillet i form av billige ekspansjonspakker (som vil inneholde nye roboter, våpen, arenaer og så videre). I tillegg ønsker selskapet å fortsette å lage nedlastbare, konsollaktige spill til PC.

Siste fra forsiden