Thomas Alsgaard - Apeks

Thomas Alsgaard blir sportslig leder for Apeks

Den tidligere OL-vinneren trer inn i Apeks sine rekker for å hjelpe norske gamere.

Lørdag annonserte Apeks sin nyeste signering gjennom en pressemelding delt på Twitter. Gjennom denne forteller Alsgaard om sin inspirasjon til å tre inn i nytt territorium, og utforske en ny side av norsk sport. Den tidligere langrennsløperen har vunnet hele fem OL-gull, seks VM-gull og syv NM-gull, og har årevis av erfaring innenfor toppidrett. Alsgaard forteller at han selv har lite taktisk å bidra med når det kommer til e-sport, men at det mentale bak idrett gjenspeiles, og er minst like viktig i veien mot å bli blant de beste i verden.

LES OGSÅ: 777 er Norges beste Counter-Strike-lag

– Å være toppidrettsutøver er en livsstil

Via Apeks sin pressemelding forteller både Alsgaard og daglig leder i Apeks, Denise Anfinnsen, om nettopp hvorfor Alsgaard vil være med på å satse på Norges fremste e-sportutøvere. Den tidligere langrennsløperen forteller at han kan kjenne seg igjen i dagens gamere.

– Det var ikke jeg som sto øverst på gjestelista da det var hjemmefest. Jeg var en særing. Jeg var på ski hele dagen, hele vinteren. Det var det eneste jeg var opptatt av. Disse gutta er vokst opp på gutterommet og er også noen særinger. Forskjellen er at jeg gjorde noe som folk liker å assosiere seg med, som er spennende. Apeks driver med noe folk frykter litt - selv foreldrene klarer ikke alltid å akseptere det, forteller Alsgaard i pressemeldingen.

Denise Anfinnsen vil fokusere på det positive fra tradisjonell idrett.
Fahil Anweri / Apeks

Daglig leder Denise Anfinnsen, forteller videre at den noe overraskende signeringen føltes naturlig for en såpass hardtsatsende klubb som Apeks.

– Vi bygger mer tradisjonelt enn veldig mange andre. Vi har lyst til å ta inn de positive og gode tingene fra den tradisjonelle idretten. Thomas kommer inn med en mentalitet og en vinnerkultur i hue som vi trenger. Han kan også bidra til å gjøre gaming mer spiselig og forstått, forteller daglig leder Denise Anfinnsen i pressemeldingen.

Siste fra forsiden