THQ kunngjør Dawn of War II

Mer fremtidskrig fra Relic

THQ har nå bekreftet at Dawn of War II er under utvikling.

I forrige uke kunne vi melde at det belgiske spillmagasinet PC Gameplay hadde fått litt eksklusiv informasjon om oppfølgeren til strategispillet Warhammer 40.000: Dawn of War. Nå har utgiver THQ bekreftet at spillet er under utvikling.

Dawn of War-spillene er lagt til en mørk framtidsverden hvor enorme armeér av romvesener og høyteknologiske krigere kjemper om kontrollen over verdensrommet. Av de mange rasene i Warhammer 40.000-universet er det foreløpig kun Space Marines og Orks som er kunngjort for Dawn of War II.

Som originalen er spillet eksklusivt til PC og utvikles av kanadiske Relic Entertainment. Det skal kjøre på en oppdatert versjon av Relics Essence Engine, som tidligere ble brukt i Company of Heroes.

Ifølge THQ får vi det vakreste Warhammer-spillet som noensinne er laget. I tillegg skal det være mulig å ødelegge mesteparten av slagmarkene du kjemper på.

Hvis du har plukket opp Dawn of War-tilleggspakken Soulstorm får du kanskje muligheten til å spill betaversjonen av Dawn of War II. THQ planlegger å gi eiere av Soulstorm tilgang på en flerspillerbeta, men når dette skal skje og detaljene rundt betatesten er foreløpig ikke annonsert.

THQ håper å utgi Dawn of War II neste vår.

Siste fra forsiden