THQ kunngjør MotoGP 3

THQ og Climax har nå offisielt kunngjort MotoGP: Ultimate Racing Technology 3. I strid med tidligere rapporter vil spillet komme til Xbox og PC.

Tidligere var det snakk om at det tredje spillet i MotoGP-serien skulle komme til Xbox 2 og PS3, men denne offisielle kunngjøringen forteller kun om Xbox og PC-versjoner av spillet. Lanseringsdatoen for MotoGP: Ultimate Racing Technology 3 er ikke fastsatt enda, men pressemeldingen forteller at spillet vil komme i løpet av tredje kvartal neste år.

Climax og THQ ser ut til å holde kortene tett til brystet i forhold til reell informasjon om spillet. Kunngjøringen er full av positive uttalelser, men lite konkret. Ian Curran, som er visepresidenten hos den europeiske avdelingen av THQ, forteller imidlertid at spillet vil komme med flere ekte baner, motorsyklister og utstyr enn tidligere.

Vi vil være på plass med mer informasjon om dette spillet etter hvert som utgivelsesdatoen nærmer seg. Det er forøvrig viktig å ikke forveksle Climax sin MotoGP-serie med Namco sin Moto GP-serie.

Siste fra forsiden