THQ med nytt Evil Dead-spill

Zombiene invaderer igjen, og den mest effektive måten å bli kvitt dem på er ved hjelp av motorsag. Det er tilfeldigvis også den morsomste.

Evil Dead Regeneration fortsetter historien fra Sam Raimi sin kultklassiker, Evil Dead 2. Spillet følger Ash (spilt av Bruce Campbell, som i filmene) i hans tilsynelatende evige kamp for å bli kvitt ondskapens representanter på jordoverflaten.

I Evil Dead Regeneration er Ash den eneste overlevende fra en ekspedisjon som har funnet Necronomicon - de dødes legendariske og veldig onde bok. Etter som alle tror at Ash har drept kompanjongene sine, blir han arrestert og dømt til å sone i Sunny Meadows, et institutt for de kriminelt sinnssyke.

Det er imidlertid ikke bare de innsatte som er sinnssyke i Sunny Meadows - psykiateren Dr. Reinhard driver grusomme eksperimenter på fangene, og målet hans er å skaffe seg kontroll over Necronomicons krefter. Dette går selvfølgelig ikke godt, og det tar ikke lang tid før zombier, ånder og andre monstre tar kontroll over Sunny Meadows og truer med å ta over verden.

Evil Dead Regeneration utvikles av Cranky Pants Games, og kommer til PC, Xbox og PS2 denne sommeren. Det eneste vi vet om selve gameplayet er at det er et actioneventyr, men vi tipper at THQ gir ut litt mer informasjon etter som lanseringen nærmer seg.

Siste fra forsiden