THQ utsetter spill

Gleder du deg til MotoGP 2006, The Outfit, Saint's Row og S.T.A.L.K.E.R.? Da må du smøre deg med litt tålmodighet.

THQ har nylig lagt ut finansresultatene sine (hvor de blant annet har fortalt at de fortsatt taper penger, men at tapet er mindre enn før), samtidig som de har snakket litt om fremtiden. Blant annet har de sagt at de i 2006 planlegger å utvikle spill for alle tre konsollene, og at konsollbudsjettet deres vil deles opp slik at PS3 og Xbox 360 hver får 40%, mens Revolution får 20%. Totalt har THQ 13 spill under utvikling for den neste konsollgenerasjonen akkurat nå.

THQ har dessverre også blitt nødt til å utsette lanseringen av noen av spillene sine. MotoGP 2006: Ultimate Racing Technology og The Outfit (et filmatisk førstepersons skytespill hvor handlingen foregår under andre verdenskrig) vil begge lanseres i første kvartal neste år, altså mellom januar og mars. Gangsterspillet Saint's Row har blitt utsatt fra første til andre kvartal neste år, og kommer mellom april og juni 2006. Alle disse spillene kommer til Xbox 360.

De som gleder seg til PC-spillet S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl har måttet tåle mange skuffelser siden spillet ble kunngjort for det som virker som evigheter siden. Nå ser det ut som THQ har nok en skuffelse å by på; spillet kommer nemlig ikke ut før tidligst oktober 2006. Dermed må vi regne med å vente minst ett år før vi får spille dette ambisiøse actionrollespillet.

Siste fra forsiden