Blogg

Tid for lek

Ventetiden er over. Nintendo Wii har landet. Det er tid for lek.

Jeg er helt skjelven når jeg skriver dette. Wii er endelig i hus, og jeg vet ikke helt hvor jeg skal begynne. Dermed er det kanskje like greit å presentere noen bilder av vidunderet, slik at dere vet hva dere har å se frem til på fredag.

Wii er på plass!

Som ventet er konsollen liten og lett, og står på TV-bordet med den største selvfølgelighet. Her har vi å gjøre med en rakker som er skapt for å underholde. Det som overrasket meg mest er størrelsen på kontrollene, begge er bitte små. Likevel passer de perfekt i hånden. Mon tro om det er eksperter på menneskets anatomi som står bak designet? Neste gang det er kaldt dropper jeg hansker, Wii-kontrollene føles langt mer behagelige i lankene.

Det å få en ny konsoll i hus er en helt spesiell følelse. Det er som julaften, 17. mai, det første kyss og bestått jagerflypiloteksamen på en gang. Dere som får tak i en Wii til helgen - gled dere. Jeg vet i hvert fall hva mine neste dager og uker skal brukes til. Jobb, dame, hund og søvn? Hvem trenger vel det, Wii er jo her.

Det at jeg murer meg inne kommer også dere lesere til gode. Dere kan forvente rikelig med omtaler av Wii-spill fremover - så klikk innom jevnlig.

Wii har landet - endelig, og her er litt bilder:

Siste fra forsiden