Riddle annonserer nye lag

– Tiden etter Nordavind har vært en stor lettelse

Morten «zEVES» Vollan er tilbake som spiller for Riddle. Klubben annonserte også sitt nye League of Legends-lag.

Morten «zEVES» Vollan blir ny lagkaptein i Riddle.
Eivind Von Døhlen/Good Game

Det nærmer seg sesongstart av Telialigaen. Mange klubber er dermed i ferd med å ferdigstille sine tropper inn mot vårsesongen. En av dem er Riddle, som søndag avduket sine nye lag i Counter-Strike og League of Legends.

Tvunget til å gjøre store endringer

DISSE SPILLER FOR RIDDLE

Vis mer

Morten «zEVES» Vollan
Daniel «zykes» Jensen
Håvard «kfreq» Ytreland
Eskil «LaX» Bjørnsen
Emir «rhyme» Muminovic

Tirsdag avduket Nordavind sitt norske Counter-Strike-lag for den kommende sesongen. Der ble det klart at Riddle mister tre av spillerne sine til sin konkurrent.

Nå har Fredrikstad-klubben, som nylig feiret 5 år som klubb, selv rustet opp for en ny sesong i Counter-Strike. Det bekrefter klubben søndag kveld.

Kaptein Morten «zEVES» Vollan er tilbake i manesjen etter lang tid på sidelinjen. Til Riddle hentes også Håvard «kfreq» Ytreland, Eskil «LaX» Bjørnsen og Emir «rhyme» Muminovic. Disse spilte henholdsvis for Apeks Rekrutt, Stabæk Momentum og Celestial forrige sesong. Daniel «zykes» Jensen er dermed den eneste spilleren igjen i Riddle fra forrige sesong.

LES OGSÅ: – Håndplukket spillere som passer best sammen i et lag

– Det å drive med spillerutvikling har alltid vært min store lidenskap

Morten «zEVES» Vollan er tilbake bak tastaturet. Her under sluttspillet 2018 med Nordavind.
EIVIND VON DØHLEN/GOOD GAME

Den tidligere Norse- og Nordavind-kapteinen har signert en korttidskontrakt med Riddle. Vollan mener at det var et enkelt valg.

– Riddle er en spennende klubb som har vært i toppen av Norge lenge, så jeg ser frem mot et innholdsrik samarbeid. Jeg har stor tro på prosjektet da jeg har samlet en sulten og ung gjeng som er villige til å lære og gi det lille ekstra.

Det var myeuroi klubben da Vollan var i Nordavind. Han ser tilbake på det, og mener det var godt å komme ut av det. Nå ser han mer på seg selv som en mentor.

– Tiden etter Nordavind har vært en stor lettelse. Det var ikke lett å spille i en så stor klubb i Norge med det ambisjonspresset som kommer naturlig fra alle i og utenfor klubben. Jeg har selvfølgelig savnet det å konkurrere, men det å drive med spillerutvikling har alltid vært min store lidenskap. Det finnes utallige mange gode unge spillere i Norge, men et veldig fåtall av spillere som kan guide dem til å bli enda bedre spillere så de kan ta det neste steget.

Klubben rekker ikke å spille mye sammen før sesongstart, men Vollan sier at de kommer til å gjøre det utover sesongen.

Les også
– «RUBINO» har fått en betennelse i armen

– Dette laget ble nylig laget og vi har kun spilt én uke sammen. Akkurat nå så er det ikke planlagt noen bootcamp før sesongstart, men vi kommer helt klart til å utnytte oss av fasilitetene Riddle har i Sarpsborg

I kjent Vollan-stil er han selvsikker på klubbens posisjon i ligaen, og deres mulighet til å komme til sluttspillet.

– Vi kommer helt klart til å være en av favorittene til å nå sluttspillet og kanskje en av de største utfordrerne til å vinne. Vi skal trene så mye som mulig og jeg skal gjøre mitt ypperste til å kombinere en fulltidsjobb, det å være nybakt pappa, og å spille Counter-Strike på fritiden, avslutter Vollan.

LES OGSÅ: Nordavind satser på to lagoppstillinger i Counter-Strike

Presenterte også lag i League of Legends

DISSE SPILLER FOR RIDDLE

Vis mer

Tom «Nijhuis» Nijhuis (Top)
Henrik «Waldan» Bratlie (Jungle)
Andreas «Yupwulf» Brustad (Mid)
Noman «Nomi» Ahmad (ADC)
Dennis «Denden» Bui (Support)
Fredrik «TWP» Johannessen (Innbytter)

Tidligere søndag presenterte Riddle også League of Legends-laget for den kommende sesongen.

Der ble det klart at Noman «Nomi» Ahmad fortsetter, men har fått med seg fire helt nye lagkamerater, samt én innbytter.

– Planen var egentlig ikke å fortsette å spille i Telialigaen

Noman «Nomi» Ahmad i Riddle fortsetter nok en sesong, og sier at det egentlig ikke var en selvfølge at dette skulle skje.

Noman «Nomi» Ahmad fortsetter i Riddle-drakt.
Mohammed Barzinje/Riddle

– Planen var egentlig ikke å fortsette å spille i Telialigaen, men jeg fikk et tilbud med et veldig bra lag, og jeg er helt ærlig glad for at det var Riddle jeg endte opp med i Telialigaen denne sesongen.

LES OGSÅ: Vi har kåret vinneren av Telialigaens Supporterpris

Ahmad sier at han var en av de som plukket spillere til laget.

– Jeg var med å plukke ut noen av disse spillerne selv, så jeg er kjempefornøyd med alle lagkameratene mine denne sesongen. Jeg har virkelig tro på denne lagoppstillingen her.

Også denne sesongen ønsker Ahmad å komme på førsteplass. Alt annet er skuffelse, i følge hovedpersonen selv.

– Vi har ikke noen andre mål enn å komme på førsteplass i alt vi deltar i uansett hva det er. Målet er å bli nummer én, og ingenting annet er akseptabelt, avslutter Ahmad.

Siste fra forsiden