Fall from Heaven blir frittstående spill

Tidenes Civilization-modifikasjon

Civilization-modifikasjonen Fall from Heaven tar steget ut i verden.

Hvis du er en Civilization-fanatiker, er sjansene store for at du har hørt navnet Fall from Heaven - og sannsynligvis også spilt enten originalen eller Fall from Heaven 2. Dette er modifikasjoner for Civilization IV som setter handlingen til et mørkt fantasy-univers.

Nå har hovedmannen bak Fall from Heaven, Derek Paxton, fortalt at det neste Fall from Heaven-spillet blir et frittstående produkt. Det er også det eneste han har sagt, men med tanke på hvor glimrende Fall from Heaven 2 er, er det allerede nå grunn til å glede seg.

Bilder fra en eldre versjon av Fall from Heaven 2.

Fall from Heaven 2 er gratis tilgjengelig, og i tillegg til å bytte ut alt fra sivilisasjoner til landskapsgrafikk inkluderer det en haug større og mindre forandringer og nyheter i gameplayet. En av disse er dommedagsklokken; noen sivilisasjoner har som mål å fremskynde verdens ende, mens de andre må forsøke å hindre at det skjer.

Det er også svært store forskjeller på de individuelle sivilisasjonene, og spillopplevelsen kan variere mye avhengig av hvilken sivilisasjon du velger å kontrollere.

Ta en titt på vårt gigantiske intervju (i to deler) med Derek Paxton for mer informasjon om Fall from Heaven 2og utviklingen av modifikasjonen. Vi er selvsagt på plass med mer informasjon så snart vi får den.

Siste fra forsiden