Tidligere Black Isle-designer går til Silver Style

Den respekterte spilldesigneren Damien Foletto har nå blitt plukket opp av Silver Style. Han skal hjelpe til med deres postapokalyptiske rollespill The Fall - Last Days of Gaia.

Damien Foletto har tidligere jobbet med spill som Baldurs Gate 2 og Fallout 3. Han var også en av de første som kunne bekrefte de triste nyhetene om at nært sagt alle Black Isle Studios-ansatte var sagt opp, og at utviklingen av Fallout 3 var stoppet.

Nå har han imidlertid funnet seg en ny arbeidsgiver, nemlig tyske Silver Style. Dette selskapet har tidligere uttalt at de har vært på jakt etter Black Isle-medarbeidere. Grunnen er enkel - deres kommende rollespill minner nemlig mye om det Fallout 3 kunne ha blitt.

The Fall - Last Days of Gaia foregår i en postapokalyptisk verden hvor levekårene er mildt sagt elendige. Spillet, som er i full 3D, inneholder en rekke innovative gameplayelementer. Du må for eksempel grave etter vann, og jakte på (og slakte) dyr for å overleve. Dessuten inneholder spillet flere ulike kjøretøy som du får direkte kontroll over.

Spillet simulerer dag og natt på en realistisk måte, og ikke-spillende karakterer følger sine egne daglige rutiner. Dette fører utvilsomt til at spillverdenen føles mer levende enn den gjør i spill hvor karakterene bare står stille eller går frem og tilbake uten mål og mening. The Fall inneholder over 300 våpen, rustninger og andre objekter, og et avansert kampsystem. Kampene kan foregå i sanntid eller turbasert modus.

For å få mer informasjon om spillet kan du besøke den offisielle hjemmesiden.

Siste fra forsiden