League of Legends / Telenorligaen

Tidligere LCS-spiller skal delta i helgens norske storoppgjør

– Vi tar utfordringen på strak arm, sier kapteinen hos Celestial Gaming.

Celestial Gaming/Oslo Lions/Riot/Gamer.no

Det er duket for toppoppgjør i Telenorligaen når to av de antatt tre beste lagene i ligaen braker sammen førstkommende lørdag.

Celestial Gaming topper tabellen med to andre lag etter en relativt overbevisende 2-0-seier i første runde. Denne helga møter de regjerende seriemester Oslo Lions, som endte sin første kamp uavgjort mot BX3.

DISSE SPILLER FOR CELESTIAL GAMING:

Vis mer

Thomas «Meisyellow» Huang (Top)
Jakob William «Jubel» Andresen (Jungle)
Sebastian «Boffen» Gsell (Mid)
Magnus «Cheezy» Hornnes (ADC)
August «Quixeth» Nyheim (Support)

DISSE SPILLER FOR OSLO LIONS:

Simon «Slemp» Ellefsen (Top)
Tri «k0u» Tin Lam (Jungle)*
Sander «Zhandia» Skogstad (Mid)
Thomas «Qtic» Hauger (ADC)
Joakim «Accziz» Torsvik (Support)

* Innbytter

Kampen spilles lørdag 13. februar klokken 18:00. Resten av kampoppsettet finner du på turneringssiden for ligaen.

Sterk innbytter med LCS-erfaring

Adrian «Dipzey» Kjellesvik i Oslo Lions sier til Gamer.no at helgens runde gikk som planlagt, men at de tapte på grunn av et par feiltrinn. Han legger til at sånne ting skjer gjerne skjer med et nytt lag i starten av sesongen, men at det vil være til hjelp på veien videre.

– Jeg tror vi vinner 2-0 over Celestial Gaming om vi ikke gjør samme feil som vi gjorde mot BX3. Vi spiller veldig aggressivt, mens de på sin side spiller en mer «team fight»-orientert komposisjon. Sånn som spillet er nå, blir man en del sterkere av å skaffe seg fordeleer fordeler tidlig i runden, ettersom ledelsen baller på seg fort, forteller han.

Dipzey spiller ikke selv helgas kamp, men han kan bekrefte at laget har hentet inn tidligere LCS-spiller Tri «k0u» Tin Lam som innbytter. Innbytteren mistet nylig sin plass i startoppstilingen til LCS-laget Giants Gaming, og er nå klar for å gjøre et forsøk på å imponere norske seere i Telenorligaen. Av Lions blir k0u beskrevet som en aggressiv spiller og de tror hans spillestil går godt overens med deres egen.

Jungle-spiller Tri «k0u» Tin Lam er innbytter hos Oslo Lions til helgen.
Konkol Michal

– Bør Celestial Gamings Jungle-spiller Jakob William «Jubel» Andresen passe seg for mye press fra k0u, eller ville det vært samme mengde press fra deg?

– Han hadde fått opplevd samme mengde press fra meg, men k0u har mer erfaring som Jungle-spiller enn hva jeg har. Han vil nok gjøre det bedre enn hva jeg ville gjort for øyeblikket, så Jubel bør passe seg litt ekstra!

Gamer.no har ikke lyktes å komme i kontakt med innbytteren k0u selv.

– Vi er vant til å spille mot lag som bruker innbyttere som er bedre enn de faste spillerne

Forrige kamp endte bra for Celestial Gaming, etter to veldig forskjellige runder mot Riddle Elektroniske Sportsklubb. I første runde virket det som om Celestial ikke var forberedt, men de fikset problemene sine i løpet av kampen, og spilte en overbevisende andreomgang.

Les også
Nordavind gikk til topps i Gfinity Challenger-turnering

Mid Lane-spilleren Sebastian «Boffen» Gsell kan bekrefte dette, og sier at han forventet en noe lettere kamp i første omgang. Når vi spør om kampen til helga, kan han meddele at han ikke er like sikker på en 2-0-seier som han var før forrige runde.

– Jeg tror det blir relativt jevnt, det spørs veldig på om vi har fått fikset noen av småproblemene vi har akkurat nå. Jeg vil gjette på 1-1, men hva som helst kan skje, sier han til Gamer.no og legger til at han er usikker på hvilken Jungle-spiller Lions stiller med til helga, noe som i følge Boffen vil ha en stor innvirkning på kampen.

Sebastian «Boffen» Gsell (t.v.) og Jakob William «Jubel» Andresen tar imot Fair Play-prisen i Telenorligaen høsten 2015.
Gamer.no/Tor-Steinar Tangedal

Etter å ha blitt opplyst om at Tri «k0u» Tin Lam er innbytter i lørdagens kamp, sier Boffen at det er kjedelig at laget ikke får målt krefter mot Lions faste stall.

– k0u kommer nok til å gi oss problemer, men vi er vant med å spille mot lag som bruker innbyttere som er bedre enn de faste spillerne. Vi tar utfordringen på strak arm! Så vidt jeg vet er k0u en aggressiv Jungle-spiller som liker å ta kontroll over motstanderens område. Som tidligere er Lions største styrke tidlig aggressivitet. Jeg tror k0u vil passe perfekt inn i laget deres, sier han til Gamer.no.

Han avslutter med å svare på Dipzeys kommentar om at Celestial Gamings egen Jungle-spiller Jubel bør passe seg.

– De burde passe seg for Jubel. Han er kjent som en rask Jungle-spiller, og det vil ikke forundre meg om de undervurderer han! Takk til Dipzey for tipset, vi skal passe oss.

Kampen mellom Celestial Gaming og Oslo Lions Elektroniske Sportsklubb ser du på GamerTV lørdag 13. februar klokken 18:00.

Siste fra forsiden