Til helgen kan du prøve nye TrackMania

Ubisoft inviterer til åpen betatest av spillets konsollutgaver.

TrackMania Turbo er snart klart for lansering 24. mars, men før startskuddet går vil Ubisoft holde en siste generalprøve for bilspillet. Utgiveren inviterer derfor til en åpen betatest denne helgen, som sparkes i gang klokken 14:00, fredag 18. mars og avsluttes klokken 14:00, mandag 21. mars.

Ifølge Ubisoft byr betaen på en solid smakebit av det vi får servert i det endelige spillet, med 20 forskjellige baner, nettbasert flerspiller, banebygger og utfordringsmodus. I tillegg får man tilpasse bilene sine, og all fremdrift overføres dersom man velger å kjøpe spillets fullversjon.

PC-spillere må vente

Det nyeste innslaget i TrackMania-serien kommer til PC, Xbox One og PlayStation 4, men av en eller annen grunn har Ubisoft valgt å kun gjøre konsollversjonen tilgjengelig for betatesting.

Galskapen er på plass i nye Trackmania.
Ubisoft

PlayStation 4- og Xbox One-eiere kan begynne å laste ned betaen på fredag, mens PC-spillere tilsynelatende må vente på spillets endelige lansering neste uke.

Tilbake på konsoll

TrackMania Turbo markerer bilspillseriens første konsollutgave siden TrackMania Wii ble gitt ut på Nintendo-konsollen i 2009. Ubisoft lover oss en spillopplevelse som er lett å lære, men vanskelig å mestre, der vi får teste kjøreferdighetene på over 200 ferdigbygde baner.

Spillerskapte baner blir også en viktig del av TrackMania Turbo, og nytt for denne gang er en funksjon som generer tilfeldige baner ved et enkelt knappetrykk.

Som vanlig kan du konkurrere mot andre spillere på nettet eller mot venner via lokal flerspiller. Ønsker du deg en ekstra kaotisk opplevelse kan du også prøve spillets «Double Driver»-modus, der du må samarbeide med en venn om å styre én bil med to kontroller.

Suksessen til TrackMania kom definitivt ikke over natten.
Les vårt tilbakeblikk på serien her »

Siste fra forsiden