Cyberpunk 2077

Til og med filmsekvensene til Cyberpunk 2077 foregår i førstepersons synsvinkel

– Spillere kan se figuren sin via menyen og i speilbilder.

CD Projekt RED

Da CD Projekt RED viste frem Cyberpunk 2077 i fjor, kom den overraskende nyheten om at spillet vil operere med førstepersons kameravinkel. Gitt suksessen utvikleren nylig hadde hatt med tredjepersonsvinkel i The Witcher 3, var mange fans innledningsvis skeptiske til endringen, men studioet har ikke latt seg rikke.

Du kan designe Cyberpunk 2077-protagonisten etter ønske, men det er ikke ofte du får se resultatet.
CD Projekt RED

Faktisk kunne CD Projekt RED denne uken fortelle at målet er å la spillere oppleve så mye som overhodet mulig gjennom øynene til protagonist V. Det inkluderer også så godt som alle spillets filmsekvenser.

– Å oppnå full innlevelse i et førstepersonsspill er ekstremt viktig, og beslutningen som ble tatt av teamet om å satse utelukkende på førsteperson i Cyberpunk 2077 er noe som vil tjene det både gjennom spilling og i fortellingen av historien, forklarte CD Projekt REDs Marcin Momot på Twitter.

Figuren du designer i spillets åpningsfase får du altså ikke se så mye til. Momot forteller at man i hovedsak kun får studere Vs utseende i spillmenyen, i sekvenser med bilkjøring, i speilbilder og en sjelden gang i noen av filmsekvensene.

Nyheten har igjen blitt fått en blandet mottakelse blant fansen, men hvordan det hele vil fungere i praksis gjenstår selvfølgelig å se. Cyberpunk 2077 vil lanseres 16. april 2020, for PC, PlayStation 4 og Xbox One. En Google Stadia-versjon kommer også en gang til neste år.

Det er enda ikke bestemt om Cyberpunk 2007 får flerspillerelementer.
– Vi må være sikre på at det passer inn, sier utvikleren »

Siste fra forsiden