Tilbake til eventyrland i sommer

Det neste spillet om American McGee's Alice kommer i juni.

SAN FRANCISCO (Gamer.no): Obsevante lesere har nok fått med seg at vi er tilstede på årets Game Developers Conference i San Francisco med to mann. Det både har vært og kommer til å bli mye spennende å ta en titt på, og dagen i dag er tilegnet storutgiveren EA. De har et særs hissig program for de kommende årene, og vi kommer tilbake med flust av informasjon om oppstillingen deres.

Noen har livligere drømmer enn andre.

Under dagens arrangement gjorde den velkjente spillutvikleren American McGee en opptreden. Han er nok mest kjent for kultslageren American McGee's Alice - en dyster tolkning av det velkjente eventyret om Alice i Eventyrland. I fjor ble også en oppfølger til spillet annonsert.

Vi har fått anledning til å ta en titt på den kommende videreføringen av den elleve år gamle serien, og det er ingen tvil om at det kan bli en unik opplevelse. American kunne fortelle at spillet nå slippes i amerikanske butikkhyller den 14. juni, noe som tilsier at det treffer markedet den 16. juni i hjemlige trakter.

American McGee's Alice: Madness Returns tar igjen utgangspunkt i den iboende galskapen hos vår kvinnelige hovedperson, og denne gangen skal et psykologbesøk dytte henne tilbake inn i den skrudde fantasiverdenen. Det dekker bordet for en livlig og variert eventyropplevelse, hvor en kombinasjon av heftige kamper og plattformelementer skal drive historien videre i drømmeverdenen.

Vi gjentar det altså: Alice: Madness Returns skal, om alt går etter planen, komme til norske butikker den 16. juni 2011, og utgis til PC, Xbox 360 og PlayStation 3.

Siste fra forsiden