Tilbake til Makedonia

I strategispillet Hegemony: Philip of Macedon forteller Longbow Digital Arts historien til Alexander den Store sin far, Philip II.

Alexander den Store er kanskje en av tidenes mest kjente hærførere, men han hadde sannsynligvis ikke kommet særlig langt om det ikke hadde vært for bedriftene til faren hans, Philip II. Da Philip overtok makten i Makedonia var landet på randen av kollaps, men den begavede diplomaten og hærføreren klarte raskt å snu situasjonen. Da Philip II til slutt ble drept av en snikmorder, hadde det lille kongeriket hans erobret mesteparten av de tidligere så sterke naborikene Hellas og Trakia, og var i gang med invasjonen av Persia.

Sanntidsstrategispillet Hegemony: Philip of Macedon følger historien til Philip II, og lar deg ta del i de hendelsene som gjorde Makedonia til en virkelig stormakt. Spillet er et sanntidsstrategispill i full 3D med et historisk korrekt kart på over en million kvadratkilometer. Ikke bare kan du zoome helt inn på styrkene dine, men du kan også zoome så langt ut at du kan se flere hundretusen kvadratkilometer samtidig, slik at du enkelt kan ta store strategiske avgjørelser.

Du må kjempe mot Makedonias kjente fiender og utforske områdene nord for landet for å finne ut hva som venter deg der. Ved hjelp av spionasje og rekognosering får du mer og mer informasjon om verden rundt deg, slik at du kan finne ut hvor fienden holder til, hvor forsyningslinjene deres går og så videre. Når du så går til krig mot dem må du begrense ødeleggelsen, da ressursene deres kommer godt med i den avsluttende invasjonen av det persiske imperiet.

Vi vet ikke når Hegemony: Philip of Macedon er ventet ferdigutviklet, og det ser heller ikke ut som veteranene i Longbow Digital Arts har funnet noen utgiver enda (det er også uvisst om de vil satse på å distribuere spillet selv, slik de har gjort med tidligere titler). For skjermbilder, informasjon og en liten videosnutt, kan du besøke spillets nettsted.

Siste fra forsiden