Tilbake til Mogadishu

I Army Ranger: Mogadishu får spilleren ta del i kamphandlingene som fant sted i den somaliske hovedstaden den 3. oktober 1993.

I dette nye krigsspillet fra Groove Games får spilleren oppleve kamphandlingene i Mogadishu i 1993, som tidligere har blitt skildret i filmen (og spillet) Black Hawk Down. Her får du lede et team gjennom byens gater, som er kontrollert av fiendtlige opprørerstyrker, og du får reise både til fots og i kjøretøy som Humvee og Black Hawk-helikoptre.

Gruppen din kan kontrolleres ved hjelp av enkle kommandoer, og når kulene begynner å fly rundt ørene deres, kan dere få luftstøtte i form av Little Birds og Black Hawk-helikoptre. Spillet kommer med ni våpen, inkludert M9 Beretta, CAR-15, M16 med M203 granatkaster, MG249 SAW, M40A1 snikskytterrifle, hagle og LAW-rakettkaster.

Utviklingen er det Jarhead Games som står for, og de har tidligere stått bak titler som Marine Sharpshooter 1 og 2 og World War II Sniper. Army Ranger: Mogadishu skal lanseres i USA allerede 14. juni, til redusert pris. Det er ikke klart om spillet kommer til Europa, men det er sikkert mulig for spesielt interesserte å importere fra amerikanske nettbutikker, da prisen er godt under 200 kroner.

Skulle du ha lyst på mer informasjon om dette spillet, kan du besøke det offisielle nettstedet.

Siste fra forsiden