Dragon Age-pakke utsatt

Tilbake til Ostagar

Neste dose med innhold blir forsinket mens ryktene går om et større tillegg.

Bioware var raskt ute med ekstra snadder til sitt seneste rollespill, og ikke lenge etter at Dragon Age lå i butikkhyllene ble det meldt om enda mer innhold. Denne tilleggspakken skulle opprinnelig slippes rundt juletider, og fikk en liten utsettelse. Nylig fortalte utgiver EA at pakken skulle slippes denne uka, men nå er den blitt forsinket igjen.

Bildene er fra originalutgaven av spillet

Forsinkelsen ble meddelt på Dragon Age-forumet av Biowares Chris Priestly. Hverken en grunn til utsettelsen eller noen ny dato ble offentliggjort.

Pakken har tittelen Return to Ostagar, og lar deg vende tilbake til den ødelagte festningen du besøker i begynnelsen av spillet. Der får vi nøste opp i kong Cailans politiske hemmeligheter og lete etter den falne kongens rustning og våpen.

Det går også rykter om en langt mer fyldig oppgradering i nær fremtid. Ifølge Eurogamer har deres tsjekkiske søsterside visstnok oppdaget informasjon om en større tilleggspakke. Informasjonen kom fra en nettbutikk, som raskt skal ha fjernet den igjen.

Skal vi tro dem heter pakken Dragon Age: Awakening (eller Dragon Age: The Awakening) , og byr på rundt femten timer ekstra spilletid. Vi følger en ny hovedperson med egen bakgrunnshistorie, men utover dette finnes det ingen detaljer om Awakening.

Dragon Age: Awakening slippes angivelig 19. mars. Ifølge Kotaku skal det hittil ha dukket opp rykter om lanseringer på PC og Xbox 360, men ingenting om en PlayStation 3-utgave. Tatt i betraktning at denne utgaven hele tiden har ligget litt bak de andre er kanskje ikke det så rart.

Siste fra forsiden