Tilbake til syttitallet i nytt Driver-spill

Ubisoft har kunngjort det første originale Driver-spillet siden de tok over serien, og her tar vi turen tilbake til syttitallet.

De to siste Driver-spillene har ikke fått spesielt mye ros, men nå som Ubisoft har tatt over ansvaret fra Atari, er det mange som håper seriens lykke forandrer seg. Nå har Ubisoft kunngjort Driver 76, deres første nye spill i serien. Spillet kommer til PSP, og lanseres i mars.

I Driver 76 stiller vi klokken tre tiår tilbake. Handlingen foregår to år før det som skjedde i det forrige Driver-spillet, Parallel Lines. Det hele foregår i New York, og vi loves autentiske omgivelser og tidsriktig arkitektur, musikk, klær og biler.

Fokuset er fortsatt på Hollywood-aktige biljakter. Her får vi 27 oppdrag fordelt på seks hovedhistorier, og i tillegg kan vi ta sideoppdrag for å tjene penger som vi kan bruke på å modifisere bilene våre.

Spillet kommer med ulike typer flerspiller (som "street racing", "destruction derby", "pink slip racing" og "swap meet"), og i tillegg blir det mulig å laste ned nye dekorasjoner som du kan bruke på bilene dine. Spillet utvikles av Sumo Digital og det nå Ubisoft-eide studioet Reflections.

Siste fra forsiden