Mer Stalker på vei?

Tilbake til Tsjernobyl (igjen)

Det ser ut som vi har flere radioaktive eventyr i vente.

Stalker-spillene foregår i det gufne Tsjernobyl-området, som har vært avsperret siden den kjente atomkraftverkulykken på åttitallet. I disse spillene har Tsjernobyl opplevd nok en katastrofe, som har gjort hele området til en gigantisk, radioaktiv krigssone.

Nå kan det se ut som vi får nok et Tsjernobyl-eventyr. I følge Komsomolskaya Pravda (oversatt til engelsk) har Sergey Grigorovitch, som er president hos utviklerstudioet GSC Game World, bekreftet at en utvidelsespakke ved navn Stalker: Call of Pripyat er under utvikling, og at denne vil lanseres senere i år.

Vi har imidlertid ingen konkret informasjon om pakken, eller hvilket av de to Stalker-spillene den fungerer som en ekspansjon for.

Det fortelles også om et helt nytt Stalker-spill, men utenom det faktum at det er under utvikling vet vi heller ingen ting om dette spillet. I følge nettstedet ClanBase har det imidlertid blitt spekulert i om det vil benytte seg av CryEngine 2 (sist sett i Crysis Warhead).

Komsomolskaya Pravda forteller at de vil få mer informasjon om prosjektene fra GSC Game World i løpet av kort tid, så forhåpentligvis er det ikke lenge til en kunngjøring dukker opp.

Diskutér artikkelen i forumet

Siste fra forsiden