Tilbake til snøplaneten

Tilbake til snøplaneten

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på nettstedet Spillverket, og er ikke skrevet av redaksjonen i Gamer.no. Spillverket ble slått sammen med Gamer.no den 12. januar 2011, og vi har lagt ut artikkelarkivet som en tjeneste for gamle og nye lesere. Les mer

Tredjepersons-skytespillet Lost Planet fikk til dels gode kritikker da det kom for to år siden. Nå har Capcom avslørt at de er godt i gang med å lage oppfølgeren.

I en video lagt ut på amerikanske Xbox Live Marketplace presenterer Resident Evil 5-produsenten Jun Takeuchi sitt neste store prosjekt, nemlig Lost Planet 2.

Annonseringen etterfølges av en trailer for spillet, som avslører en rekke detaljer om hva vi har i vente. Denne gangen er spilleren tydeligvis ikke alene om å kjempe mot massive monstre på den tapte planeten, men del av en større tropp soldater som samarbeider. I følge Takeuchi skal flere spillere kunne delta i kampanjen gjennom en samarbeidsmodus, noe som skal ha vært en svært ønsket funksjon for det første Lost Planet-spillet.

Året er 8012, og snøplaneten E.D.N. III har gjennomgått store klimaendringer, noe som har ført til en oppblomstring av jungelområder og andre varme miljøer. Spillet skal ikke fokusere på én enkelt hovedperson, men fortelle en historie som involverer flere grupper av snøpirater.

Videoen viser at mech-robotene nå har fått passasjerseter, noe som trolig er skreddersydd for flerspillerdelen. I tillegg har spilleren mulighet for å bære med seg et portabelt skjold som flere soldater kan ta dekning bak.

Spillet bruker versjon to av Capcoms egenutviklede MT-Framework-spillmotor, som de blant annet har brukt til Dead Rising, Devil May Cry 4 og Resident Evil 5.

Capcom har så langt ikke bestemt når Lost Planet 2 skal være ferdigutviklet, men vi kommer tilbake med flere detaljer så snart det blir kjent.

Kommentarer (2)

Forsiden akkurat nå

Til toppen