Counter-Strike

Tilfeldig fan fikk sjansen i verdensmesterskapet i Counter-Strike

Den slovakiske Counter-Strike-fanen Stanislav «GrOgY» Babala fikk sjansen da Slovakia trengte en nødløsning.

Stanislav «GrOgY» Babala (nummer to fra venstre) ble plutselig e-sportstjerne i Slovakia.
Det slovakiske e-sportforbundet

E-sportverdenen er full av overraskelser, og ukens desidert største gladsak var det den slovakiske Counter-Strike-fanen Stanislav «GrOgY» Babala som stod for.

Babala hadde i forkant av turneringen vunnet en giveaway og skulle reise sammen med laget og heie frem sin nasjon. Lite visste Babala den gang at han faktisk skulle debutere på den internasjonale scenen. Rett før avreise havnet laget i fullstendig krise i det en av spillerne testet positivt for Covid-19. Dermed så laget seg nødt til å se etter nødløsninger og valget falt fort på cheerleader og sidemann Babala.

Det var først den slovakiske stjernespilleren Martin «STYKO» Styk som meldte om solskinnshistorien på Twitter. Det hele er også bekreftet av en av spillerne, Lubos «HenkkyG» Ilko.

Storspiller

Den herlige historien fra Israel stopper ikke der. I åpningskampen mot en av forhåndsfavorittene BLUEJAYS viser «GrOgY» at han faktisk mener alvor i den svært spesielle situasjonen. Babala er en av lagets beste spillere når Slovakia vinner åpningskampen 16-14. I den påfølgende kampen mot smadret de Mexico 16-1.

Dermed ventet et nytt møte BLUEJAYS. Selv om laget plukket med seg et av kartene ble det til slutt et 2-1-tap mot den makedonske laget.

Laget har i skrivende stund fortsatt muligheter i sluttspillet og Babala sin debutturneringen er ikke over helt enda.

Så får vi se om dette bare var starten Stanislav «GrOgY» Babala i Counter-Strike-sirkuset.

Siste fra forsiden