Tilleggspakke til American Conquest

Fight Back, er navnet på den første tilleggspakken til strategispillet American Conquest. I pakken som vil foreligge i august, ligger fem nye nasjoner ("Alaskan Haida", "Russians", "the Portuguese", "the Dutch" og "Germans"), 50 nye enheter og 26 nye oppdrag for kampanjedelen.

I en ny modus, kalt "Battles", er det ikke lenger noen økonomisk styring, så spillerne kan fokusere helt og holdent på taktikk og formasjoner. Noen oppdrag i "Battles" er historiske, men ikke alle.

CDV, som distribuerer spillet, forstår at noen kanskje vil rynke på nesen over å se tyskere som en ny nasjon. De forklarer det med at Tyskland faktisk hadde stor interesse for skjebnen til Nord-Amerika i de tidlige koloni-dagene. Blant annet kjøpte de landområder i den delen av Sør-Amerika som nå tilhører Venezuela og naboland rundt. Alle nasjonene får nye enheter, inkludert skip, men de innfødte, "Alaskan Haida", vil få et helt nytt sett med nye enheter å benytte seg av. Spillere vil ikke trenge originalspillet for å kjøre denne tilleggspakken, da CDV planlegger å distribuere en versjon som står på egne ben.

Siste fra forsiden