Tilted Mill snakker om SimCity Societies

Maxis-stedfortreder Tilted Mill har nå prøvd å berolige folk som er usikre på den nye retningen til SimCity Societies.

Da den første informasjonen om SimCity Societies dukket opp var det mange som ble litt engstelige. Det virket som de nye utviklerne i Tilted Mill Entertainment (Children of the Nile) ville ta serien i en ny retning, og gå bort fra noen av tingene som folk satte pris på i tidligere SimCity-spill.

Nå har Tilted Mill-president Chris Beatrice laget et par poster på selskapets forum (som nettstedet Firingsquad har samlet), der han prøver å klargjøre situasjonen. Det viktigste han ønsker å få frem, er at det nye SimCity-spillet er et bybyggingsspill og en bysimulator, på samme måte som alle de tidligere SimCity-spillene har vært.

Samtidig forteller han at Tilted Mill ikke fokuserer like mye på realisme og detaljer som Maxis gjorde i SimCity 4. Han er klar over at dette i utgangspunktet kommer til å irritere mange tilhengere av serien, men håper at de tar i mot spillet med et åpent sinn, og ikke forhåndsdømmer det.

I tillegg skulle han ønske han kunne gå i detalj om de nye og spennende mulighetene SimCity Societies bringer til serien (og spill generelt), og han hadde også ønsket å kunne svare på kommentarer om andre spill (som The Sims og City Life), men at dette for øyeblikket ikke er noe han har mulighet til.

Akkurat det er jo ikke så rart, med tanke på at SimCity Societies faktisk ikke er kunngjort enda. Vi forventer imidlertid at en slik kunngjøring er rett rundt hjørnet.

Siste fra forsiden