Titanfall-gjengen jobber med et actioneventyrspill i tillegg til Titanfall 2

Hva er det Respawn pønsker på?

EA

Vi har vist at Respawn Entertianment har jobbet med en oppfølger til førstepersonsskytespillet Titanfall en stund nå. Det vi likevel ikke har hørt like mye om er at de også jobber med et annet spill på siden.

Fra før av visste vi at det var to studioer hos Respawn som jobbet med forskjellige prosjekter, men resten av detaljene var uklare. Det er en jobbutlysning på nettstedet Gamasutra som nå avslører studioets planer.

Titanfall.
EA

– Vi søker etter designere til to nye spillprosjekter – et nytt spill i Titanfall-universet og et nytt trejepersons actioneventyr under en ny merkevare, står det i utlysningen.

Hva det nye spillet vil by på er det umulig å spå, men en liten detalj er det verdt å nevne: Stig Asmussen, regissøren bak God of War III, ble en del av studioet allerede i juni 2014, og selv om vi ikke vet konkret hva han jobber med, er det nok ikke utenkelig at regissøren har en finger med i det nye tredjepersonsspillet.

Vi vet lite om Titanfall 2

Faktisk vet vi svært lite om Titanfall 2 også. Så langt har vi hørt at Respawn Entertainment tar sikte på å lansere spillet på flere enn én konsoll, etter at forløperen kun var tilgjengelig på Xbox One og Windows. I tillegg vet vi at spillet tidligst slippes 1. april i år, men at det mest sannsynlig blir mye senere enn det også.

Titanfall fikk mye positiv omtale da det ble lansert i mars i fjor, men spillerbasen sank kraftig etter kort tid. Vår anmelder beskrev spillet som et velsmurt maskineri som aldri går tom for drivstoff, men trakk frem den overfladiske historien som en unødvendig distraksjon.

Det nyeste skytespillet signert EA fikk en grei mottagelse av oss.
Star Wars Battlefront byr på gåsehud og ærefrykt, men opplevelsen falmer litt over tid »

Siste fra forsiden