Tjen deg søkkrik i New York

I New York: Tycoon City får du prøve alt fra å drive din egen nattklubb til å organisere store parader. Alt sammen foregår i den amerikanske storbyen New York.

De aller fleste Tycoon-spill fokuserer på en spesiell forretningstype, men det holder åpenbart ikke for Deep Red (utviklerne av Beach Life og Vegas: Make it Big). I New York: Tycoon City får du nemlig muligheten til å tjene deg søkkrik på over femti ulike måter.

Du kan drive nattklubb, arrangere konserter og parader, eie restauranter, drive et forretningsfirma på Wall Street, bli med i motebransjen, bygge skyskrapere og mye, mye mer. Nattklubber, teatre og andre ting kan oppgraderes etter hvert, ved hjelp av hundrevis av ulike former for forbedringer.

Etter hvert som du (forhåpentligvis) gjør det godt vil du også bli mer og mer berømt, og havne i pressens søkelys. Spillet foregår i en dynamisk og levende versjon av New York, hvor tusenvis av innbyggere lever sine egne liv med realistiske døgnrytmer. Hver person har sine egen personlige smaker og egenskaper, noe som burde gjøre spillopplevelsen enda mer interessant.

New York: Tycoon City skal etter planen lanseres litt før jul i år. Hvis de erfarne utviklerne i Deep Red klarer å levere et spill som tilbyr nok dybde innenfor hver av de mange mulighetene, samtidig som det ikke mister fokus og blir rotete, skal vi ikke se bort i fra at dette kan bli en tittel verd å følge med på for tilhengere av sjangeren.

Siste fra forsiden