Telialigaen - Counter-Strike

To lag kjemper om den siste sluttspillplassen - fire lag kjemper om å unngå nedrykk

Kanonavslutning i Telialigaen Counter-Strike mandag.

Slik ser tabellen ut før siste og avgjørende runde i Telialigaen Counter-Strike.
Telialigaen

SLIK SPILLES SISTE RUNDE AV TELIALIGAEN COUNTER-STRIKE

Vis mer

777 - Oilers
Wizard - Bifrost
Stabæk Momentum - Midgard
Fact - Nordavind
Foxed - Apeks

Alle kampene spilles mandag 22. mars klokken 19:00.

Terminliste »

Tabell »

Aller siste runde i Telialigaen byr på flere toppkamper. Hovedkampen spilles mellom Oilers og 777. Lagene ligger i skrivende stund på første og andreplass, og kjemper med Apeks på tredje om den siste plassen på toppen av tabellen, som gir vinneren muligheten til å velge semifinalemotstander.

LES OGSÅ: Sony kjøper EVO

Foxed som ligger på fjerdeplass møter Apeks, og er to poeng foran Nordavind på femteplass. Nordavind møter nedrykkstruede Fact Revolution. Vinner Nordavind og Foxed taper, er det Oslo-klubben som stikker av med den siste sluttspillplassen.

Nervene er altså i høyspenn for alle involverte. Toppkampen, og hovedkampen mellom Oilers og 777 skal by på noe av det beste norsk Counter-Strike innehar. Jonatan «Ruyter» Ruyter i 777 gleder seg.

– Inn mot kampen mot oilers kommer vi ikke til å være redde. Vi har sett på noen av kampene deres i både Telialigaen og ESEA, og har tidligere erfaring mot de som oftest har endt i vår favør, senest nå i helgen. Jeg tror at vi har gode sjanser mot de hvis vi er på vårt vanlige nivå, forteller Ruyter.

Se kampen på TV 2 Sumo mandag fra klokken 18:30 »

Slik ser tabellen ut før siste og avgjørende runde i Telialigaen Counter-Strike.
Telialigaen

Ønsker førsteplassen

DISSE SPILLER FOR 777

Vis mer

Snorre «fletch» Granerud
Mikael «mikki» Gaup
Jonatan «Ruyter» Ruyter
Sondre «fibb0» Gjerde
Kristian «akEz» Kornbakk

Christopher «kicker» Linden (trener)

777 SISTE RESULTATER I TELIALIGAEN:

🟡 🟢 🟢 🟢 🟢

Selv om 777 ønsker førsteplassen, sier Ruyter at de uansett må slå alle sammen, så det har ingen betydning sånn sett.

– En førsteplass hadde vært ideelt da vi får velge sluttspillmotstander, men til syvende og sist er målet vårt å vinne hele Telialigaen, og da må vi slå alle uansett. Vi kommer ikke til å la morgendagens resultat ha noe særlig påvirkning på oss, men det hadde selvfølgelig vært gøy å sette Oilers på plass.

Jonatan «Ruyter» Ruyter i 777.
Michael Ray Vera Cruz Angeles/Akam1k3

Ruyter mener at motstanderne har en spiller som må stenges ut av kampen for at de skal lykkes.

Les også
Landslagspiller Birger Meling investerer i Telialigaen-vinnere

– For at vi skal vinne tror jeg at vi må stenge ned «Sly» tidlig, da han har vært x-faktoren til Oilers i Telialigaen. Vi merket at Oilers mistet momentumet sitt da «Sly» begynte å sakke ned senest i helgen, så jeg tror dette kommer til å være en viktig faktor for at vi skal ta en seier, forklarer Ruyter.

Også 777-spillerne er spente på hvem som tar den siste sluttspillplassen av Nordavind og Foxed. Ruyter kommer med et lite tips.

– Hvis jeg ikke tar feil, vil en uavgjort for Foxed være nok til å komme til sluttspillet. Jeg vil nok si at Nordavind har størst sjanse for å komme til sluttspillet basert på motstand, men jeg heier på uavgjortkongene i Foxed ettersom at de har spilt bedre gjennom hele sesongen. Det blir nok spennende å se hvem som kommer seg videre uansett.

LES OGSÅ: Nordavind tok poeng mot 777 - Foxed snublet mot Bifrost

– Må slå alle sammen uansett

DISSE SPILLER FOR OILERS

Vis mer

Jesper «Jimbo» Kamsrud
Håvard «kfreq» Ytreland
Eskil «LaX» Bjørnsen
Steffen «SLY» Amundsen
Johann «Saasinho» Saasen

OILERS SISTE RESULTATER I TELIALIGAEN:

🟢 🟢 🟢 🟡 🟢

Jesper «Jimbo» Kamsrud i Oilers sier at de har jobbet spesifikt med noen problemer laget har hatt gjennom vinteren.

– Vår inngang til kampen har vært å ha mer fokus på å spille fordeler i trening. Vi dør mye unødvendig som svekker økonomien vår og som taper runder. Vi mener spesielt Nuke-kampen mot 777 (i helgen, red. anm.) kunne sett veldig annerledes ut om vi stengte et par runder vi skulle hatt.

LES OGSÅ: Telialigaen lanserer bedriftsliga

Jesper «Jimbo» Kamsrud i Oilers.
Hanne Longva Eidsvik/Oilers Esport

Kamsrud forteller at de skulle vunnet mot 777 sist de møttes, og håper å gjennomføre dette nå.

– Vi satser på å vinne og beholde førsteplassen og få fordelen med å velge motstander i sluttspillet. Om det ikke går veien mot 777 er vi fortsatt ikke redde for å møte noen av de andre lagene på sluttspillet. Skal vi slå 777 må vi bli bedre på å vinne runder der vi har fordeler, vi tapte veldig mange jevne runder og mange clutches mot dem i Elisa som igjen gjorde at vi måtte ut i mange økonomirunder, sier Kamsrud.

Han mener nøkkelen er å være nøyaktige.

– De har mange gode individuelle spillere så vi må alle være påskrudde og treffe kulene våre. Selv om vi tapte mot dem nylig mener vi at vi er et bedre lag enn dem og skal bevise det på mandag.

Kamsrud tror Nordavind tar den siste sluttspillplassen.

– Jeg tror den siste sluttspillplassen går til Nordavind da de har sett gode ut og møter et mye dårligere lag i Fact. Samtidig så kan Foxed ta ett poeng fra Apeks så vi får se hva som skjer, avslutter Kamsrud.

Siste fra forsiden