To nye 1C-spill til Europa

Det turbaserte strategispillet Fantasy Wars og actioneventyret Death to Spies er på vei til Europeiske butikker.

Den franske utgiveren Nobilis har sikret seg de europeiske utgivelsesrettighetene til Fantasy Wars og Death to Spies. Begge spillene kommer fra det russiske selskapet 1C Company, og begge vil lanseres senere i år for PC.

Fantasy Wars

Fantasy Wars (også kjent som Mythic Wars) er et turbasert strategispill som foregår i et fantasiunivers med orker, gobliner, alver og dverger. Spillet har tre ulike kampanjer, hvor spillerne må samle sammen store hærer og finne magiske gjenstander og formularer. Spillet skal europalanseres i løpet av årets andre kvartal.

Death to Spies er et tredjepersons actioneventyr hvor vi får rollen som en sovjetisk spion. Vi må utføre en rekke farlige og vanskelige oppdrag på fiendens territorium, slik som sabotasje, kidnapping, eliminering av farlige personer og tyveri av hemmelige dokumenter. Death to Spies lanseres i årets tredje kvartal.

Nikolay Baryshnikov fra 1C forteller at han er fornøyd med den nye utgivelsesavtalen, og håper at dette er begynnelsen på et langvarig og fruktbart partnerskap mellom de to selskapene. 1C har et rikt bibliotek med PC-spill som for øyeblikket ikke har fått bred distribusjon i Europa, og forhåpentligvis betyr denne avtalen at vi får tilgang til flere av spillene deres i fremtiden.

Siste fra forsiden