To nye krigsspill fra Bohemia Interactive

I tillegg til Armed Assault, har Bohemia Interactive kunngjort at de jobber med to nye militærspill; ett til Xbox, og ett til PC.

Tsjekkiske Bohemia Interactive tok verden med storm da de lanserte Operation Flashpoint, og nå har de kunngjort to nye prosjekter i samme stil som det kritikerroste krigsspillet. Det første av disse beskrives som et førstepersons militært kampspill, og kommer til Xbox. Bohemia lover at det vil være det mest realistiske krigsspillet på denne generasjonens konsoller, og følger en oppdiktet konflikt mellom NATO og en russisk utbryterfraksjon.

Spillet, som ikke har noe navn enda, vil gi deg muligheten til å kommandere din egen kampgruppe. Bohemia skryter av over 40 autentiske kjøretøy og fly, over 30 våpen, to kampanjer og 15 enkeltstående oppdrag, fire kampsoner på over 100 kvadratkilometer, innebygget scenario-editor og over 50 flerspilleroppdrag for Xbox Live. Lanseringen er satt til tredje kvartal i år.

Det andre spillet har heller ikke fått noe navn, og beskrives som et førstepersons kampspill med rollespill- og strategielementer. Lanseringen er satt til fjerde kvartal neste år, og spillet er under utvikling for PC.

Spillet bygger på Bohemias neste-generasjons spillmotor, og foregår i 2010. Verden har endret seg, og freden er truet. Du og gruppen din jobber for en internasjonal koalisjon, og må dra på oppdrag i Europa og Asia. Spillet skal komme med store spillverdener, autentiske og svært detaljerte enheter, kjøretøy, våpen og miljøer, og Bohemia hevder det vil gi oss den mest realistiske krigsopplevelsen så langt, både i enspiller og flerspillermodus.

Dette spillet var tidligere kjent som Operation Flashpoint 2, men etter at Codemasters og Bohemia Interactive avsluttet samarbeidet, mistet Bohemia retten til å bruke det navnet. Codemasters jobber med sin egen versjon av Operation Flashpoint 2 (enten med en annen utvikler, eller internt i selskapet). Bohemia Interactive ser ikke ut til å ha sikret seg utgivelsesavtaler for noen av disse to spillene.

Siste fra forsiden