To nye skytespill fra Digital Spray

Det russiske studioet Digital Spray har gitt ut detaljer om to spennende nye førstepersons-skytespill; You are Empty og The Triangle.

Russerne kommer for fullt inn i spillindustrien. Et studio du antakelig ikke har hørt for mye om til nå heter Digital Spray. De arbeider med to førstepersons-skytespill som begge bruker selskapets egenproduserte grafikkmotor, DS2-motoren.

You are Empty virker som det mest spennende av de to. Det foregår i alternativ historie, i en enorm Sovjet-by på 1950-60 tallet. Hele byen er involvert i et vanvittig eksperiment satt i verk av det totalitære regimet. Målet for eksperimentet er å skape kommunistiske supermennesker, for å spre kommunismen til hele verden.

Men, som de aller fleste antakelig har forutsett, går eksperimentet galt. Spilleren befinner seg i byen og må finne en måte å overleve på. Kanskje kan han også gjøre noe for å forbedre situasjonen og sikre at de grufulle resultatene av eksperimentet ikke klarer å spre seg.

The Triangle ser ut til å låne litt fra spill som Serious Sam. Handlingen foregår i det såkalte Bermuda-triangelet, et område i Atlanterhavet hvor mystisk mange skip har forsvunnet sporløst gjennom årenes løp. Spilleren befinner seg på ei øy i triangelet. Denne øya viser seg raskt å være litt utenom det vanlige.

Det viser seg nemlig at den inneholder eldgamle rester etter en antikk sivilisasjon. Når spilleren begynner å utforske ruinene finner han imidlertid ut at han ikke er alene. Øya er full av merkelige fremmede vesener, og disse er langt fra vennligsinnede. Nå må spilleren kjempe for å overleve, naturligvis ved hjelp av den gamle, gode "skyt alt som beveger seg"-taktikken.

Siste fra forsiden