To nye spill fra Warren Spector

Warren Spectors nye studio, Junction Point, jobber med Valve på et Source-basert spill som skal lanseres over Steam. I tillegg jobber de med et surrealistisk spill i tegnefilmstil.

Mesterhjernen bak Deus Ex (og en rekke andre kjente spill) har, som kjent, forlatt Eidos og dannet sitt eget studio - Junction Point. Tidligere har han fortalt at de jobber med et fantasybasert spill under hans ledelse, og selskapets nettsted forteller også mye om hva slags spill vi kan forvente oss fra Junction Point.

De skriver nemlig at målet deres er å lage innovative spill for PC og konsoll, som fokuserer på spillerdrevet, improvisjonsbasert gameplay i en kontekst bestående av sterk, tradisjonell historiefortelling. Ønsket deres er å lage spill som forteller historier sammen med spillerne, ikke for dem, og målet er at hver spiller skal kunne skape sine egne unike erfaringer gjennom valgene de gjør i spillet.

Nå forteller de, gjennom jobbsøkerseksjonen på nettstedet deres, at de arbeider sammen med Valve om et spill som kommer til å benytte seg av Source-motoren (spillmotoren Half-Life 2, Vampire - The Masquerade: Bloodlines og det kommende Dark Messiah of Might & Magic bruker), og som skal lanseres ved hjelp av Steam-systemet til Valve. Forhåpentligvis blir det også å finne i butikker, men dette gjenstår å se.

I følge jobbsøkersiden deres ser det også ut til at de jobber med et annet prosjekt. Det eneste de sier om dette er at det er i tegnefilmstil, og at det vil foregå i surrealistiske spillområder. De forteller også at målet deres med dette spillet er å "bryte alle reglene og lage noen nye". Svært spennende.

Siste fra forsiden