To nye strategispill fra CDV

Strategispesialistene i CDV har kunngjort American Conquest: Divided Nation, hvor vi får ta turen til Amerika på attenhundretallet. I tillegg har det dukket opp litt informasjon om et spill som heter War Leader.

CDV Software Entertainment, GSC Gameworld og Revolution of Strategy har nå kunngjort American Conquest: Divided Nation, et sanntidsstrategispill hvor handlingen er lagt til Amerika på attenhundretallet. Vi får blant annet oppleve den amerikanske borgerkrigen, Texas sin kamp for uavhengighet og slaget om New Orleans.

Divided Nation skal tilby ni kampanjer inspirert av historiske hendelser, som totalt inneholder slag som foregår over 50 kart. Spillet inneholder over 100 nye enheter, 20 nye bygningstyper og en rekke forbedringer i forhold til tidligere spill i serien. Spillet skal etter planen lanseres til sommeren.

CDV har også gitt ut en pressemelding hvor de forteller hvilke titler de vil demonstrere på årets E3-messe. I tillegg til åpenbare navn som Blitzkrieg II, Codename: Panzers - Phase Two og War Front, nevner de et spill vi til nå ikke har hørt noe om. Dette heter War Leader: Clash of Nations, og gir deg rollen som lederen for en nasjon under andre verdenskrig.

Den korte beskrivelsen av spillet forteller at du må sørge for nasjonens økonomi, drive diplomati med andre verdensmakter og, selvfølgelig, sørge for at militærmakten din ikke blir overkjørt av de andre nasjonene. Du får direkte kontroll over kampene, noe som kan tyde på at spillets oppbygning vil minne litt om titler som Rome: Total War.

Siste fra forsiden