To nye videoer fra Boiling Point

Gamer.no har fått tilgang på to nye eksklusive videoer fra det kommende actionspillet Boiling Point: Road to Hell.

Med en god miks av elementer fra rollespill og mer tradisjonelle action-spill, tilbyr Boiling Point: Road to Hell (tidligere kjent som Codename: Xenus) en unik og egenartet spillopplevelse. I strid med tradisjonelle spill som låser spilleren til en gitt historie som man skal spille seg igjennom, lar Boiling Point spilleren ta valgene selv.

Plassert i en verden med en total utstrekning på 625 kvadratkilometer, er det fritt fram hvordan spilleren ønsker å oppnå det endelige målet, nemlig å finne tilbake til datteren sin. Hovedpersonen, Saul Meyer, spilles av den sørafrikanske skuespilleren Arnold Vosloo.

Den ene nye videoen (last ned her - 21 MB, WMV), som er den andre offisielle Boiling Point-traileren fra Atari, slippes egentlig for allmennheten før 11. april. Men Gamer.no har har som eneste norske medie fått lov til å legge den ut allerede i dag.

I videoen blir vi kjent med spillverdenen, atmosfæren, historien og ulike karakterer, i selskap med meksikansk-inspirert musikk. Spillbrettet i Boiling Point domineres av seks ulike organisasjoner som ikke alle er mors beste barn, spesielt ikke i forhold til hverandre.

Den andre videoen (last ned her - 56 MB, AVI) er del to i en serie videoer om fremkomstmidlene i spillet. Denne gangen får se bruk av helikopteret i nærkamp og luft-bakke-kamp, anti-luft-skyts, stridsvogn, og akrobatiske øvelser med et privat småfly. For å få penger til å kjøpe nye kjøretøyer, må spilleren utvikle relasjoner til de ulike grupperingene, og ta på seg oppdrag for disse.

Boiling Point har norsk utgivelsesdato 20. mai.

Siste fra forsiden