Overwatch / Telenorligaen

To Overwatch-lag er trukket fra Telenorligaens førstedivisjon

Nå er det duket for knallhard kamp om sluttspillplassene.

Blizzard/nDurance/GamersLeague/Gamer.no

Overwatch-lagene EternalGG og nDurance er trukket fra Telenorligaen. Liga- og turneringsansvarlig i Gamer.no, Erling Rostvåg, bekrefter at EternalGG er trukket fordi de ikke klarte å stille lag til en kamp.

nDurance så seg nødt til å trekke sitt lag på grunn av vanskeligheter med å finne en stabil lagoppstilling, noe laget også bekrefter på sin Facebook-side.

Færre kamper

Den praktiske konsekvensen av at to lag nå forsvinner ut av ligaen er at ligaen består av færre kamper, og dermed færre poeng å spille om. Poengene lag eventuelt hadde fått mot disse to lagene blir ugyldige og fjernet.

Erling Rostvåg er liga- og turneringsansvarlig på Gamer.no.
Tor-Steinar Nastad Tangedal, Gamer.no

– For de andre lagene i førstedivisjon er nok det viktigste at ingen av dem kan rykke ned på poeng alene, ettersom de to nederste plassene allerede er «tatt», legger Erling Rostvåg til.

Lagene kan imidlertid fortsatt rykke ned om de ikke møter opp til kamp som avtalt.

– Vi ønsker jo selvfølgelig at alle fullfører sesongen sin, men samtidig må man regne med litt mer ustabilitet i en såpass ny sport som Overwatch er, sier Erling Rostvåg.

Tettere i toppen

Etter exiten til de to lagene har det blitt enda tettere i toppen av Telenorligaens førstedivisjon. Line troner øverst med ni poeng, med en liten luke ned til Oslo Lions med sju poeng.

BX3 og aNimus har seks poeng hver og okkuperer i skrivende stund de to siste sluttspillplassene. Riddle er to poeng unna sluttspillplass, men har en kamp mindre spilt enn de tre lagene på toppen.

Air står med 0 poeng og må vinne begge sine gjenværende kamper for å ha en teoretisk mulighet for å nå sluttspillet.

Få full oversikt over Overwatch-ligaen på Telenorligaens nettsider »

Les også
Anmeldelse: Overwatch

Siste fra forsiden